így élünk mi...

a világ két retardált teknősbéka szemével...

imádjatok minket.

a ti véleményetek:

  • Travi: grat a poszthoz érdekes! (2011.07.29. 14:05) dinókkal táncoló
  • Travi: @agymax: Menj már! Az egy marhajó állás! Melyik cégnél vagy? (2011.07.21. 18:50) csak szívják a vérem
  • agymax: @Travi: annál is rosszabb, logisztikus vagyok. a cust.serv. magyarul ügyfélszolgálat. segíthetek? (2011.07.19. 12:12) csak szívják a vérem
  • Travi: Tehát customer service associate vagy? Az magyarra lefordítva mi? (2011.07.19. 12:04) csak szívják a vérem
  • agymax: berasategui étterme 2011-ben a világ 29-ik legjobbja www.guardian.co.uk/lifeandstyle/interactive/... (2011.07.15. 11:09) étkezz velem
  • Lali: a penztarcad nem eleg vastag. (2011.07.13. 15:37) Vegyesség
  • agymax: lehetsz a takarítónőm. főzni nem tudsz elég jól, szóval szakácsnak nem kellesz. (2011.07.13. 15:34) Vegyesség
  • agymax: mondjuk hágában az escher múzeum adja. en.wikipedia.org/wiki/M._C._Escher (2011.07.13. 10:33) tulipán, fapapucs, dildo
  • agymax: 1. a "z+ '90-es évek top 10" egy név, nem feltétlenül jelenti azt, hogy az én listám is 10 tagból ... (2011.07.13. 10:26) tulipán, fapapucs, dildo
  • BoB23: Figyu mán Kicsirigó!! 1. Lehet, hogy velem baszott ki a matematika, de a Top 10 az nálam nem 7 :D:... (2011.07.12. 19:11) tulipán, fapapucs, dildo
  • Utolsó 20

ez meg hogy került ide?

2008.10.20. 12:13 Lali

Százegy.

Kéremszépen, ezt is megértük. Ez a századik bejegyzés lenne, ha Gyurika nem gerillázza be színtévesztős elméletét ilyen gyorsan. Csekély 15 hónap kellett ehhez a százhoz. (Eredeti tervek szerint 4 hónap alatt kellett volna ennyit írni.) Mondhatjuk, hogy meglett volna 1 év alatt is, de a blogátalakítás és arculatváltás miatt pár kompromittáló régebbi bejegyzést törölni kellet. (Hiába keresitek Google cache-ben, beszéltem a srácokkal és levették az adatbázisukból, hiába, nyugaton még mindig félnek a magyarok nyilaitól.)

Lássuk most, mi is történt az elmúlt 15 hónapban, mióta Hollandia sík földjét koptatjuk. Aztán azt is megjegyezzük, hogy mi az amivel még adósok vagyunk, nehogy elfelejtődjenek az ígéretek, pedig még intravénás politikus-koktélt is töltöttünk magunkba, hogy könnyebben verhessünk át mindenkit.

2007-07-20: Egy átmulatott éjszaka után megszületett a blog, Gyurika jóvoltából. Lali online alteregója másnap életre is kelt, hogy legrémesebb álmaitokban kísértsen titeket.

Megtanulhattátok, hogy a férfikönnyek mikor csordulhatnak ki, majd megkóstoltuk a Kastel sört. Megtudtunk pár dolgot úgy általában a nőkről, valamint a koala vadászatról. Téma volt még a játékszenvedély és az alkohol, ezek rosszak, értem? Kaptatok tőlünk napi ajánlatot minden téren és belevéstük a kis agyatokba, hogy mi a nem menő a 21. században. Felhívtuk a figyelmet Ozora-ra, nem sokkal ezután Gyuri küldött egy felmondólevelet az életnek. Kiveséztük Lali rossz szokását, aki cigit szív. Okosításotok végett, kaptatok szótárat, hátha szükségetek lesz ezekre a hasznos szavakra, ha külföldre vetne a sors. Majd, csak hogy tudd, a gyengébbek kedvéért leírtuk, hogy Lali és Gyuri az két külön ember, és a faszkorbácsot annak kell küldeni aki éppen a cikket írta. A fokozatos támadások hatására kijelentettük a régóta ismert tényt, hogy minden férfi hülye. Tartottunk egy rövidke nyári szünetet, majd lefolyt a nagy kvízjáték, mely annyira sikeres volt, hogy nulla komment érkezett rá.

Lalit is megérintette a nyár szele, csak a fürdőgatyája kellett hozzá, közben megnyílt a letelepedési tanácsadó rovat disszidálóknak, melyben rögvest beszámoltunk Bergen op Zoom-ról. Régóta tudtuk, hogy mi ketten a világ ellenpólusai vagyunk, és utazási kálváriánk szünni nem akaró epizódjai elkezdődtek, rá is jöttünk, hogy szánalmasak vagyunk. Gyuri be is szerzett magának egy villanyborotvát, hogy a több napos reptéri várakozásoknál használatba vételezhesse, ha úgy hozza a sors. Volt itt szarszag a ház körül, meg beszámoló Aachen-ről, sőt, lesz még az is, felfedtük a magyar nép jellemzőit ügyesen. Gyuri év közben megkeresztelkedett, és nem csapott bele a villám legott, pedig a tízparancsolat is kihívás számára, bezzeg amikor az MKKP-t kell reklámozni, akkor ingyen is megteszi azt az utca embere számára. Aztán majdnem megfejtettem a nagy kérdéseit a világnak, de aztán mégsem. Megtudhattunk egyet s mást a helyről, ahonnan a zene szól, persze csupa érdekes dolgot, sőt, Lalinak szétverték a lakását és elkobozták a kádját, emiatt a 10-es kulcsot ragadott. Kaptatok beszámolót London-ról, valamint az antwerpeni állatkertről és a kraft-német Görlitz-ről. Bepillantást nyerhettetek Gyuri titkos tejbegríz receptjébe, majd újra utaztunk, természetesen hatalmas viszontagságokon át.

Lemaradt mindenki a legviccesebb dolgoról, ami valaha történt, mivel elfelejtettük mi volt az, cserébe kaptatok nyereményjátékot, mi meg, újfent nulla kommentet. Ostorral kellett verni a hátunkat, hogy hajlandóak legyünk írni Eindhoven-ről, majd megnéztük Maastricht-et. Kaptatok Lalitól bepillantás a repülőgépbalesetekbe, mert az nem móka, kacagás, majd Gyuri utazott egyedül, el is hagyta az összes saját és céges értékét. Lali is hazatért, de jó volt újra itthon, még Megadeth albumot is elemeztünk, miközben Gyuri ment a lyukba, ahonnan rezzenéstelen arccal visszatért és megosztotta velünk, hogy két pont közt a legrövidebb út az egyenes. Szerintünk Gyuri összeomlásba fogja kergetni a világot az utazási szokásaival. Közös erővel meglátogattuk Párizs-t és Gdanszkot, majd kaptatok pár sort Lyon-ról és Barcelona-ról. Egy versben állítottunk emléket breaking news keretében Gyuri eltávozott vízipipájáról.

Pár nap késéssel ráeszméltünk, hogy újabb év van most, majd ezzel a lendülettel TV-t hackeltem, ezt csináld utánam! Gyuri elmesélte nektek milyen volt a dél-franciaországi büntitúra, és valószínüleg az ennek hatására bekövetkezett Gyuri csalásárúl is megemlékeztem. A műholdtechnikának hála felfedeztük bolygónk bélgázrendszerét, másfelől megtudtuk, hogy Gyuri a bűnös ember, aki akár éjjel is átsétál a piroson! Voltunk Metallica koncerten, ami az első színjózan fesztiválunk volt, majd ízelítőt adtunk a magyar utazási intelligenciáról. Nem sokkal később megtörtént a várva várt tatarozás a blog háza táján, új design meg minden, ennek örömére Gyuri ellátogatott Svédországba. A kérdés úgy hangzott, betöltöd-e az utolsó mentett állást, imígyen feldobtuk a deja vu témakört, amire több komment érkezett, mint eddig bármire. Csak belátjuk végre, okos olvasóközönség vagytok. Mind az öten. Végezetül kijelentettük, hogy Gyuri, a bajnok, legalábbis egyelőre.

Dióhéjban ennyi történt röpke 15 hónap alatt. (Hát még G.I. Pendejo...és a többi titkosított bejegyzés, hajh, azok a szép idők.)

Adósok vagyunk még sok mindennel, de természetesen vastag arcbőrrel bejelentjük, hogy hamarosan bepótoljuk az elmaradást! Tobbek között: Ceska Lipa, Gdansk, India, Stockholm és még sok más, amit most nem írok le, mert még a végén azt is behajtanátok rajtam.

 

komment

Címkék: breaking news lalitól a népnek


A bejegyzés trackback címe:

https://agymax.blog.hu/api/trackback/id/tr72722848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása